Sivuston ohjeet

3. Käyttäjä

Kun kirjaudut sisälle Akatemiaan, niin näet omat kurssisi kahdessa paikassa. Etusivulla sekä yläkulman valikosta (oman nimesi alta) kohdasta Työpöytäni.

Valikon muut kohdat liittyvät omaan käyttäjäprofiiliin ja siihen miten se näkyy Akatemiassa joko sinulle tai muille käyttäjille,

  • Työpöytäni: koulutuksesi ja mahdolliset yksityisviestit
  • Näytä profiili: julkinen profiilisi, sekä yksityisen profiilin tiedot, kuten koulutuksesi, linkit blogiisi ja foorumikeskusteluihin, raportit (riippuu käyttäjäoikeuksista) sekä kirjautumislogisi (riippuu käyttäjäoikeuksista)
  • Muokkaa tietoja: ensimmäiseksi julkisen profiilin tiedot, tallennuksen jälkeen omat asetuksesi
  • Omat tiedostot: Sumppuun siirtämiesi tiedostojen, kuten tehtävien, hallinta
  • Kalenteri: näyttää tulevat tapahtumat (ei aktiivisessa käytössä tällä hetkellä) ja mahdollisuus synkronisoida tapahtumat (riippuu käyttäjäoikeuksista)
  • Hanki kursseja: linkki Sumpun kauppaan
  • Kirjaudu ulos: kirjaa sinut ulos Akatemiasta. Jos et tee mitään neljään tuntiin, niin sinut kirjataan automaattisesti ulos.